Hello, hello! Ma bucur ca pot sa mai fac un review legat de mult iubitele mele creme BB. Asa ca relaxeaza-te si continua sa citesti parerea mea despre una dintre cremele de top din aceasta gama.

Sa incepem cu inceputul..

Cum am ajuns in posesia acestei creme?

Despre: Missha M Perfect Cover BB Cream - Review - 2014
Despre: Missha M Perfect Cover BB Cream - Review - 2014


In timp ce faceam cumparaturi pentru prietenele mele, am observat ca am posibilitatea sa cer mostre (gratuite - yey! ). Surpriza, surpriza! Cand am deschis coletul, deasupra tuturor trona Missha M Perfect Cover BB Cream. Pana in acel moment nu mai incercasem nimic din gama lor de produse, dar auzisem deja o gramada de lucruri bune despre ele si am zis ca nu am nimic de pierdut daca il incerc si eu, right?


Date generale:

Missha M Perfect Cover BB Cream este un BB Cream care merita incercat fiind dintre cele mai cunoscute pe piata mondiala,avand cele multe review-uri pozitive pe internet ( mai mult de 97% dintre reviewuri sunt pozitive!).

Exista 3 nuante principale: 13, 21, 23. (Din cate am citit am observat ca ar mai fi inca doua nuante, dar sunt produse pentru piata americana - nu le-am incercat si nici nu stiu daca baza cremei este aceeasi ).

Despre: Missha M Perfect Cover BB Cream - Review - 2014
Despre: Missha M Perfect Cover BB Cream - Review - 2014


Dupa ce am incercat mostra, am cumparat nuanta 23 in varianta de 20ml ( culoarea este perfecta ). M-am gandit ca e o idee buna sa iau varianta mai mica ca sa il pot lua la mine in geanta.

Are o consistenta cremoasa, dar este usor de intins. Acoperirea este una destul de buna, BB Cream-ul acoperindu-mi atat petele rosii, cat si cearcanele si restul imperfectiunilor( stiu ca tenul meu nu e perfect, dar incerc..).

Despre: Missha M Perfect Cover BB Cream - Review - 2014
Despre: Missha M Perfect Cover BB Cream - Review - 2014


Cu toate ca acest BB se adapteaza nuantei de piele, mi-a luminat tenul super.

Daca ai citit si alte review-uri ale mele, posibil ca ai aflat ca nu ma dau in vand dupa mirosurile florale, dar parfumul acesteia este chiar dragut!

Mi se pare un BB Cream foarte bun, nu am avut nevoie sa ma dau cu crema inainte, mi-a mentinut pielea hidratata si nu mi-a ingrasat-o si mai presus de toate astea, are o rezistenta buna ( cand ajung seara acasa dupa 10+ ore de munca, bb creamul inca isi face treaba! )

Prea mult de citit? Hai sa facem o recapitulare..

Tot articolul>>




Avantaje si dezavantaje

Pro:

  • acoperire buna (de la pete pana la cearcane)
  • spf 42
  • nu incarca si nu ingrasa tenul
  • rezistenta extrem de buna (dupa 10 ore de munca si mers prin oras, crema inca rezista!)
  • mic, dragut si portabil


Contra:

  • imediat cand il aplic are o tenta bej, dar aceasta dispare in cateva minute
  • mirosul este floral (nu este printre preferatele mele)

Nota finala? 9/10

Am cumparat produsul original de aici.
L-ai incercat? Spune-mi parerea ta despre acest BB!